Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 30. 09. 2013. | Komentara: 0

Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

NOVI SAD, 30. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa, na čelu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, da posle tri dana jasno kažu:

1. Koliko je ljudi uhapšeno zbog toga što su po treći put ugrozili bezbednost građana ove zemlje preteći rušenjem i paljenjem Beograda?

LSV

2. Da li su i kada će biti privedeni pravdi i imenovani njihovi nalogodavci?

3. Kako je moguće da pripadnici zabranjenog “Obraza” nesmetano deluju u javnosti?

4. Da li su obavljeni informativni razgovori sa svim onim osobama koje su prijavljivale preteće skupove u vreme Parade ponosa?

5. Ko će da podnese ostavku ili snosi druge posledice zbog toga što su ugrožena Ustavom zagarantovana prava ljudi, koji pritom nikoga ne napadaju?
Ko će da odgovara za nepravdu nanetu ljudima koji su hteli da mirno prošetaju i za svu bruku koju je Srbija pretrpela?


Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Potpisan Sporazum o saradnji LSVO i SDP BiH

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu bila je tokom vikenda domaćin delegaciji Foruma mladih Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine iz Lukavca. Cilj posete bilo je potpisivanje Sporazuma, kojim je dogovorena saradnja dve organizacije na nivou gradova Zrenjanina i Lukavca, a sa ciljem razvoja prijateljskih veza i saradnje u oblastima kulture, sporta, turizma, ekonomije i politike.
Omladina LSV | Nedelja, 20. 03. 2011. | Komentara: 0

LSVO širom Vojvodine organizovao akciju

NOVI SAD - Članovi Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su tokom proteklog vikenda, u više mesta širom pokrajine, akciju "Probudi se". Oni su svojim sugrađanima i sugrađankama delili promotivne materijale, a akcija je organizovana sa ciljem da motiviše mlade ljude da se aktivnije uključe u politiku i na taj način postanu aktivni u procesu donošenja odluka, koje ih se tiču.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook