Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 30. 09. 2013. | Komentara: 0

Koliko je uhapšenih zbog narušavanja bezbednosti?

NOVI SAD, 30. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od nadležnih državnih organa, na čelu sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, da posle tri dana jasno kažu:

1. Koliko je ljudi uhapšeno zbog toga što su po treći put ugrozili bezbednost građana ove zemlje preteći rušenjem i paljenjem Beograda?

LSV

2. Da li su i kada će biti privedeni pravdi i imenovani njihovi nalogodavci?

3. Kako je moguće da pripadnici zabranjenog “Obraza” nesmetano deluju u javnosti?

4. Da li su obavljeni informativni razgovori sa svim onim osobama koje su prijavljivale preteće skupove u vreme Parade ponosa?

5. Ko će da podnese ostavku ili snosi druge posledice zbog toga što su ugrožena Ustavom zagarantovana prava ljudi, koji pritom nikoga ne napadaju?
Ko će da odgovara za nepravdu nanetu ljudima koji su hteli da mirno prošetaju i za svu bruku koju je Srbija pretrpela?


Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Sreda, 07. 12. 2011. | Komentara: 0

Promocija ideala i vrednosti

Član Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Zrenjanina Mišo Živanov učestvovao je u seminaru “Promising Politicians” koji je koncipiran kao serija od tri odvojene celine predavanja i treninga od po četiri dana u toku 2011. godine.
Omladina LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Mladi moraju učestvovati u donošenju odluka

ZRENJANIN - Današnjom akcijom pod nazivom „Budi deo naše kuće" članice i članovi Omladine GrO LSV Zrenjanin ukazali su na položaj mladih u Srbiji, kao i na to da rešavanje problema mladih nije moguće bez njihovog učešća u procesu donošenja odluka koje ih se tiču.
Omladina LSV | Sreda, 16. 11. 2011. | Komentara: 0

LSVO obeležio Dan tolerancije u Kikindi

KIKINDA - Povodom 16. novembra, Međunarodnog dana tolerancije, Gradski odbor Omladine LSV Kikinda organizovao je  danas uličnu akciju sa ciljem podizanja svesti javnosti, naročito mladih, o postojanju diskriminacije na svim nivoima, ali i njihovoj ličnoj ulozi u borbi protiv mržnje i predrasuda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook