Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

Novi Sad, 27. februara - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine se aktivno uključuje i pridružuje protestima protiv cenzure interneta i pokušaja gušenja slobodnog govora i razmeni informacija.

LSVOSmatramo da internet treba da ostane slobodan medij koji spaja i povezuje ljude celog sveta bez obzira na njihove rasne, etničke, verske ili bilo kakve druge razlike.

Internet nije privatno vlasništvo pojedinca, kompanije ili bilo koje organizacije. Upravo iz tog razloga, Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine je aktivno učestvovala u minulim protestima, šireći ideju o slobodnom protoku informacija i borbi protiv cenzure.

Smatramo da je dužnost i obaveza svih političkih struktura koje se bore za slobodu govora da se najoštrije usprotive eventualnom usvajanju ACTA sporazuma, te ćemo iz tog razloga, ukoliko dođe do glasanja o potpisivanju ovog međunarodnog sporazuma, pozvati svoje predstavnike i predstavnice u Narodnoj skupštini da za isti ne glasaju.

Omladina
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Ponedeljak, 23. 09. 2013. | Komentara: 0

Podrška Paradi ponosa, a Nikolić da ide na čelo kolone

NOVI SAD, 23. septembar – Socijaldemokratska omladina (podmladak Socijaldemokratske unije) i Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine bezuslovno podržavaju održavanje ovogodišnje Parade ponosa najavljene za 28. septembar.
Omladina LSV | Ponedeljak, 16. 09. 2013. | Komentara: 0

Ministre, izađite u susret studentima!

NOVI SAD, 16. septembar - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra prosvete Tomislava Jovanovića da izađe u susret studentima i omogući upis u budžetsku godinu sa 48 bodova, kao i da studentima tokom školske godine na raspolaganju bude šest ispitnih rokova.
Omladina LSV | Subota, 13. 07. 2013. | Komentara: 0

LSVO Novi Sad očistila grob Svetozara Markovića Toze

NOVI SAD - Članice i članovi Gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad očistili su danas grobno mesto gde je sahranjen Svetozar Marković Toza, na Almaškom groblju,čime su odali počast ovom borcu za slobodnu misao obeleživši ujedno 100 godina od njegovog rođenja i 70 godina od njegove smrti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook