Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

Novi Sad, 27. februara - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine se aktivno uključuje i pridružuje protestima protiv cenzure interneta i pokušaja gušenja slobodnog govora i razmeni informacija.

LSVOSmatramo da internet treba da ostane slobodan medij koji spaja i povezuje ljude celog sveta bez obzira na njihove rasne, etničke, verske ili bilo kakve druge razlike.

Internet nije privatno vlasništvo pojedinca, kompanije ili bilo koje organizacije. Upravo iz tog razloga, Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine je aktivno učestvovala u minulim protestima, šireći ideju o slobodnom protoku informacija i borbi protiv cenzure.

Smatramo da je dužnost i obaveza svih političkih struktura koje se bore za slobodu govora da se najoštrije usprotive eventualnom usvajanju ACTA sporazuma, te ćemo iz tog razloga, ukoliko dođe do glasanja o potpisivanju ovog međunarodnog sporazuma, pozvati svoje predstavnike i predstavnice u Narodnoj skupštini da za isti ne glasaju.

Omladina
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Četvrtak, 12. 04. 2012. | Komentara: 0

Niko nema prava da uništava tuđu imovinu

ZRENJANIN – U organizaciji Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je organizovana akcija tokom koje su omladinke i omladinci, zajedno sa okupljenim građankama i građanima, prekrečili grafit – obeležje jedne od najvijačkih grupa, koji je bio iscrtan na objektu nekadašnje Sinagoge, na uglu ulica Jevrejske i Sarajlijine.
Omladina LSV | Ponedeljak, 26. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

ZRENJANIN - Omladina Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je danas drugu ovogodišnju akciju dobrovoljnog davanja krvi, na Odeljenju za transfuziologiju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“.
Omladina LSV | Ponedeljak, 12. 03. 2012. | Komentara: 0

Motivisati i pokretati mlade ljude

ZRENJANIN – Omladina Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je danas akciju "Budi deo naše kuće", tokom koje su omladinci i omladinke ispred Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" razgovarali sa Zrenjaninkama i Zrenjanincima o potrebi mladih ljudi da ostanu da žive, školuju se, rade i grade svoj život u svom rodnom gradu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook