Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Podrška protestima protiv usvajanja ACTA sporazuma

Novi Sad, 27. februara - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine se aktivno uključuje i pridružuje protestima protiv cenzure interneta i pokušaja gušenja slobodnog govora i razmeni informacija.

LSVOSmatramo da internet treba da ostane slobodan medij koji spaja i povezuje ljude celog sveta bez obzira na njihove rasne, etničke, verske ili bilo kakve druge razlike.

Internet nije privatno vlasništvo pojedinca, kompanije ili bilo koje organizacije. Upravo iz tog razloga, Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine je aktivno učestvovala u minulim protestima, šireći ideju o slobodnom protoku informacija i borbi protiv cenzure.

Smatramo da je dužnost i obaveza svih političkih struktura koje se bore za slobodu govora da se najoštrije usprotive eventualnom usvajanju ACTA sporazuma, te ćemo iz tog razloga, ukoliko dođe do glasanja o potpisivanju ovog međunarodnog sporazuma, pozvati svoje predstavnike i predstavnice u Narodnoj skupštini da za isti ne glasaju.

Omladina
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Utorak, 02. 10. 2012. | Komentara: 0

Kristina Vuljaj na čelu GrO LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Na izbornoj skupštini, održanoj juče izabrano je novo rukovodstvo gradskog odbora Omladine LSV Novi Sad na čijem će čelu, u narednih godinu dana biti predsednica Kristina Vuljaj.
Omladina LSV | Petak, 21. 09. 2012. | Komentara: 0

Predstavljanje programa javne politike

BEOGRAD – Predstavnici Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Tijana Eter i Mišo Živanov učestvovali su programu organizacija "Transconflict" i Nacionalnog demokratskog instituta (NDI), namenjenom pisanju politika zasnovanih na činjenicama i dokazima, održano je tokom prošlog vikenda u Beogradu, u hotelu "Palas".
Omladina LSV | Nedelja, 08. 07. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSVO obeležio Međunarodni dan poljupca

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je sinoć u centru grada akciju povodom „Međunarodnog dana poljupca“. Omladinci su napravili performans sa porukama zalaganja za mir, ljubav, prosperitet sa prikladnom muzikom u pozadini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook