Opština Irig pomaže Tijani Ognjanović

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 04. 04. 2013. | Komentara: 0

Opština Irig pomaže Tijani Ognjanović

IRIG - Na današnjoj sednici Opštinskog veća Opštine Irig jednoglasno je podržan predlog većnika i portparola OO Lige socijaldemokrata Vojvodine Irig Dragana Ametovića da se ova opština i svi funkcioneri uključe u humanitarnu akciju za pomoć devojčici Tijani Ognjanović kojoj je potrebna transplantacija srca.

LSV

Ametović je rekao da će Opština Irig uplatiti iznos od 50.000 dinara, dok će se svi funkcioneri uključiti u akciju u skladu sa ličnim mogućnostima. Interni dogovor je da taj iznos bude od 1.000 do 2.000 dinara, a veliki broj funkcionera se već uključio u akciju slanjem SMS poruka.

- Ovo je dokaz da humanost u ovoj zemlji nije umrla, i da ljudi žele da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija, pogotovo deci. Nažalost, ovim činom nije rešen generalni problem jer postoji ogroman broj onih koji ne uspevaju da obezbede ogromne sume novca koje su im potrebne za lečenje. Očigledno se ovaj problem mora rešavati na državnom nivou i ne sme nam se više nikad dogoditi ono što se desilo pre nekoliko meseci: da jedan mlad život bude izgubljen zbog nedostatka novca za lečenje - istakao je Dragan Ametović.

(BILSV, 04.04.2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook