Pijaca na mikronaselju u drugoj polovini jula

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 02. 07. 2013. | Komentara: 0

Pijaca na mikronaselju u drugoj polovini jula

KIKINDA - Građevinski radovi na pijaci na Mikronaselju u Kikindi su završeni, a predstoji postavljanje ograde za šta je raspisana javna nabavka. Direktor Javnog preduzeća „Gradsko zelenilo i pijaca“ Miloš Šibul kaže za Dnevnik da će pijaca biti predata na upravljanje tom preduzeću kada bude u potpunosti završena.

LSV

- Inspekcija od nas traži da pijaca ima odvojenu prodaju zelene robe od mešovite, da je ograđena, da postoji sanitarni čvor i kontrolna vaga. Tek kada se sve obezbedi „Gradsko zelenilo i pijaca“ preuzeće pijacu na Mikronaselju. Uradićemo sve što je neophodno da bi ovaj prostor priveli nameni na zadovoljstvo i prodavaca i kupaca – naglasio je on.

Javni tender za izvođača radova za postavljanje ograde završen je juče, te su očekivanja da će u drugoj polovini jula pijaca biti predata.

- Na pijaci u Mikronaselju postavićemo desetak limenih tezgi. Tezge su stigle iz novosadske „Tržnice“, a njihova pogodnost je u tome što će prodavci moći robu da zaključaju i ostave u tezgi - dodaje Šibul.

I na ovoj pijaci korisnici tezgi moraće da sklope ugovor sa JP „Gradsko zelenilo i pijaca“, što znači da moraju biti registrovani kao proizvođači ili trgovci. U izgradnju pijace uloženo je 2,4 miliona dinara, a broj tezgi će biti povećan sa 17 na 27.

(BILSV, 02.07.2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook