Počeli tehnički razgovori LSV i NDS sa DS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 04. 07. 2014. | Komentara: 0

Počeli tehnički razgovori LSV i NDS sa DS

NOVI SAD – Prvi sastanak tehničkih timova Lige socijaldemokrata Vojvodine i Nove demokratske stranke sa Demokratskom strankom, vezan za rešavanje političke krize u pokrajini, odžan je danas u Novom Sadu, a na njemu su razmatrana tehnička pitanja.

LSV

Kako je za agenciju Beta rekao član tehničkog tima za pregovore i potpredsednik LSV Branislav Bogaroški, na današnjem statanku se nije desilo "ništa spektakularno", već su u pitanju bili tehnički razgovori. Bogaroški je kazao da su bili u pitanju dogovori oko metodologije, dinamike i sastava timova za pregovore oko reorganizacije Pokrajinske vlade. Kako je rekao, razgovaralao se i o proširenju sastava tehničkih timova za  pregovore, a nije još uvek bilo reči o presonalnim rešenjima za budući sastav vlade.
– Prvo ćemo obaviti političke razgovore, a personalna rešenja dolaze na kraju, ako do tog stadijuma pregovori uopšte dodju – rekao je Bogaroški. Kako je najavio, nastavak pregovora biće u toku sledeće nedelje, a javnost će biti o tome obaveštena. Potvrdio je da su na današnjem sastanku učestvovali  predstavnici sve tri stranke.
 
(BILSV,  04.07. 2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook