Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 18. 07. 2018. | Komentara: 0

Posle tetke iz Kanade novi skandal Aleksandra Vulina

Novi Sad, 18. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da li je upoznata sa optužbama na račun ministra odbrane Aleksandra Vulina da je besplatno angažovao vojno osoblje za proslavu svoje stranke, Pokreta socijalista.

LSV

Ovu informaciju izneo je Vojni sindikat Srbije. U saopštenju ovog sindikata navedeno je da je za proslavu Vulinove stranke iz vojne ustanove „Dedinje“ angažovano 13 vojnih službenika, koji za tročasovni angažman nisu dobili nikakvu naknadu. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da premijerka u što kraćem roku razjasni detalje novog skandala u režiji Aleksandra Vulina. Ako se ove optužbe pokažu kao tačne, jedino što premijerka Ana Brnabić može da uradi, je da smeni ministra Vulina.

Sve suprotno bi značilo podržavanje bahatosti i bezobrazuka članova Vlade, a u slučaju Aleksandra Vulina samo je nastavak ponižavajućeg odnosa koji on ima prema državnim institucijama.

Slučaj "tetka iz Kanade'' nije dobio epilog. Hoće li epilog dobiti novi skandal bivšeg portparola Mire Marković?


Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga



Izjave | Četvrtak, 13. 06. 2013. | Komentara: 0

Kad će izveštaji o Tesla banci i RBV?

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini APV Branislav Bogaroški zatražio je danas od Vlade AP Vojvodine odgovor na pitanje kada i da li uopšte namerava da pokrajinskom parlamentu podnese izveštaj ili informaciju o razlozima za gašernje Razvojne banke Vojvodine, i uopšte o poslovanju te banke od momenta njenog osnivanja pa sve do njenog gašenja.
Događaji | Četvrtak, 13. 06. 2013. | Komentara: 0

Korak napred u razvoju Pokrajine

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u pokrajinskom parlamentu podržala je danas svojim glasovima usvajanje Odluke o donošenju programa implementacije Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine (RPP APV) za period 2013 - 2017. godine.
Događaji | Četvrtak, 13. 06. 2013. | Komentara: 0

Izjednačiti kvalitet života u Vojvodini

NOVI SAD – Najavljujući podršku Odluci o donošenju programa implementacije Regionalnog prostornog plana AP Vojvodine (RPP APV) za period 2013 - 2017. godine, poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine  Aleksandar Marton je tokom rasprave ukazao da se još donošenjem Regionalnog prostornog plana, Pokrajina strateški opredelila za razvoj, zaštitu, uređenje, korišćenje i izgradnju na celokupnoj svojoj teritoriji i definisala prostorne uslove za jačanje regionalnog identiteta, integracija AP Vojvodine u okruženje, a time i podizanje regionalne konkurentnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook