Prekomponovana vlast i u Opovu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Prekomponovana vlast i u Opovu

OPOVO – Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Opovo, koalicija grupe građana Milorad Soldatović, DS i SDPS sa SNS i URS  izglasala je razrešenje predsednika Skupštine opštine Opovo, funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine Petra Horvata.

LSV

Obrazlažući zahtev za njegovom smenom, predsednik opštine Opovo Milorad Soldatović je ukazao da su političke okolnosti u zemlji takve da bi za tu opštinu bilo korisno da politička partija kao što je SNS učestvuje u vlasti. Ni on, kao ni ostali odbornici, čak ni predstavnici SNS, nisu imali nikakve konkretne zamerke na rad Horvata i čak su pozvali LSV da ostane deo koalicije. Horvat, koji je sam predsedavao sednicom u trenutku kada se raspravljalo o njegovoj smeni, rekao je samo da će on i LSV Opovo odlučiti o svom daljem statusu u lokalnom parlamentu i o toj odluci obavestiti koalicione partnere, a zatim su, nakon glasanja, odbornici LSV napustili sednicu.
 
(BILSV, 25. 04. 2013.)



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook