Priprema programa za rekonstrukciju komunalnog sektora u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 21. 06. 2014. | Komentara: 0

Priprema programa za rekonstrukciju komunalnog sektora u Novom Sadu

NOVI SAD, 21. jun - Priprema i izrada detaljnog plana rekonstrukcije komunalnog sistema grada jedna je od glavnih potreba Novog Sada, a samim tim i prioriteta u našem radu.

LSVU vezi sa tim, formirali smo tim koji prikuplja kako pozitivna tako i negativna iskustva u regionu jer plan koji sačinimo mora na dugi rok obnoviti i unaprediti rad komunalnog sektora - rekao je sinoć predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Robert Kolar.
 
Loša organizacija komunalnog sektora i problemi u njegovom radu nisu nešto sa čime se Novi Sad suočava od juče, nego odgovornost za to snose i prethodne gradske vlasti, što je Liga socijaldemokrata Vojvodine u više navrata jasno i rekla.
Ipak, iako loš, sistem je ranije nekako funkcionisao, dok je u protekle dve godine u potpunosti devastiran.
 
- Kada bude gotov, taj plan koji pravimo mora omogućiti da se ispravi sve što je sada upropašteno nestručnim, uskostranačkim i interesnim rukovođenjem ljudi koji su se dočepali novosadskih javnokomunalnih preduzeća, kao nagrade za održavanje većine gradskoj vlasti. To će biti glavna smernica za naše buduće upravljanje gradom i dokument koji ćemo ponuditi građanima i za njega tražiti podršku - dodao je Kolar.
 
On je potom predložio, a Gradski odbor izabrao, novi sastav Izvršnog odbora, kojem je jedan od glavnih zadataka intenzivniji rad na terenu, veći broj uličnih i drugih akcija, kao i učvršćivanje sve veće podrške i priliva novih članova koji LSV, kao najjača opoziciona stranka u gradu, beleži u sva 42 mesna odbora u gradu i prigradskim naseljima.
 
Gradski odbor LSV sinoć je izabrao i novi sastav Statutarane komisije.
 
Biro za informisanje
Gradskog odbora LSV Novi Sad



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook