Radikali dodatno zamutili naprednu zrenjaninsku vlast

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 20. 02. 2014. | Komentara: 0

Radikali dodatno zamutili naprednu zrenjaninsku vlast

ZRENJANIN - Komentarišući imenovanje člana Srpske radikalne stranke Gorana Tajdića za novog  v.d. direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ predsednica Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Branislava Jovanov rekla je  da su time zrenjaninski naprednjaci u svoje redove primili dojučerašnje najveće neprijatelje i kritičare, pod izgovorom „dobrobiti svih građana i građanki grada Zrenjanina“.

LSV

- Prvo su formirali većinu SNS, SPS, Nova Srbija, Jedinstvena Srbija, PUPS, SPO, uz pomoć kupljene odbornice LSV. U međuvremenu je DSS kolektivno prešao u SNS, pa se priključio i SVM, a sada je napredna vlast dodatno zamućena i radikalima – podsetila je Jovanov ističući da prosečan Zrenjaninac i Zrenjaninka više ne mogu da razumeju ko šta i gde radi, a pogotovo zašto.

- Jedno je međutim, svima jasno: došlo je do opšteg propadanja grada, bez ijedne investicije, sa preko 250 novozaposlenih stranačkih kadrova koji sede jedni drugima na glavi u zgradi Gradske uprave i javnim preduzećima i ustanovama – ukazala je Jovanov. Ona je dodala da građani i građanke Zrenjanina ništa valjano u praksi nisu videli, već da su samo dobili povećanje poreza, otkaze i rapidno siromašenje.

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je stranka koja se nije raspala u opoziciji i utopila zbog šake vlasti u vladajuću poziciju i jedina je stranka koja preko dve decenije nije menjala program i politiku, koja je oduvek bila jasna: autonomija Vojvodini, sa Ustavom zagarantovanim izvornim prihodima, imovinom, sudskom, zakonodavnom i izvršnom vlašću – naglasila je Branislava Jovanov, poručivši da će građani i građanke Vojvodine i Zrenjanina, 16. marta podržati politiku Lige, koja ne misli na Vojvodinu samo u predizbornoj kampanji.

(BILSV, 20.02.2014)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook