Rekonstrukcija neće doneti ništa bolje Novosađanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 14. 06. 2014. | Komentara: 0

Rekonstrukcija neće doneti ništa bolje Novosađanima

NOVI SAD - Šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin istakla je juče da bi umesto rekonstrukcije gradske vlasti i smena terbalo raspisati vanredne izbore.

LSV

- Ove smene neće doneti ništa bolje građanima, jer su u vlasti ostali svi oni koji su i do sada tamo bili. Sa starim igračima teško da će biti bolje – rekla je ona i dodala da je Srpska napredna stranka sada potpuno preuzela odgovornost za dobre i loše rezultate u funkcionisanju grada. 

- Mi ne želimo da prejudiciramo rad ljudi koji su predloženi ali ovo do sada nam je pokazalo da tu promena neće biti i jedino što je tu najveća odgovornost i teret na Srpskoj naprednoj stranci koja će morati da trpi sve posledice delovanja i nedelovanja svojih koalicionih partnera – naglasila je Zlata Peričin.

(BILSV, 14.06.2014)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook