Samo Vojvođani imaju radničku olimpijadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 11. 02. 2013. | Komentara: 0

Samo Vojvođani imaju radničku olimpijadu

NOVI SAD - Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu posetila je danas Opštinu Srbobran – domaćina 11. Sportske olimpijade radnika Vojvodine (SORV) koja će biti održana 2015. godine.

LSV

Tom prilikom Čobanu se upoznala sa pripremama za SORV i utanačila buduće korake saradnje opštine domaćina i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Ona je istakla da se sportska olimpijada radnika održava samo u Vojvodini, te da je Vlada AP Vojvodine uvek bila pokrovitelj te manifestacije. Naglasila je i da će kvalitetnim pripremama Srbobran i okolna mesta biti pravi domaćini hiljadama radnika koji će doći da se takmiče.

- Srbobranu, pored toga što zaslužuje posebno mesto na sportskoj mapi Vojvodine, sve ovo treba da predstavlja jedan zamajac, vetar u leđa i kao turistički potencijal koji sutra treba da stoji na mapi Vojvodine. Korist od svega biće dalekosežna i višedecenijska za sve Srbobrance – istakla je Marinika Čobanu.

Za 2013. godinu je dogovoreno da bude otvoreno više sportskih terena i da se uradi sanacija i adaptacija nekoliko zatvorenih terena, prevashodno u osnovnim školama u ovoj opštini. Takođe, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu će u ovoj godini participirati u izgradnji nekoliko novih sportskih terena sa preko 16 miliona dinara.

(BILSV, 11.02.2013)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook