Borićemo se dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 09. 04. 2016. | Komentara: 0

Borićemo se dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija

NOVI SAD - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidatkinja za gradonačelnicu Pančeva Marinika Tepić naglasila je da su se ligašice i ligaši 26 godina borili za Vojvodinu i da će to činiti i u narednom periodu sve dok Vojvodina ponovo ne bude najrazvijenija pokrajina.

 
- I posle 26 godina Liga saocijaldemokrata Vojvodine je jedina antifašistička, provojvođanska, nepromenljiva stranka. Sa Ligom uvek znaš na čemu si. I dalje ćemo se boriti da vratimo sva naša preduzeća. I Naftagas, i Elektrovojvodinu, i pošte Vojvodine, i Železnicu, i Lutriju i sve što nam je centralističkom vlašću uzeto – istakla je Tepić.
 
Ona je dodala da će borba Lige trajati sve dok u Ustavu ne bude pisalo da Vojvodina mora imati zakonodavnu, sudsku, izvršnu vlast, izvorne prihode i imovinu. Tada ćemo moći da preuzmemo odgovornost za naš život, za našu budućnost, da upravljamo vojvođanskim resursima i da upravljamo vojvođanskim novcem, dodala je.
 
Vojvodine će biti onoliko koliko bude Lige socijaldemokrata Vojvodine, zaključila je Marinika Tepić.
 
(BILSV, 09.04.2016)



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook