Čanak: Uzurpacija državne zemlje je uvod u haos

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 16. 04. 2016. | Komentara: 0

Čanak: Uzurpacija državne zemlje je uvod u haos

VRŠAC - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kritikovao je sinoć u Vršcu odluku vlasti da legalizuje uzurpaciju državne zemlje, umesto da kazni uzurpatore.

 

On je poručio da se ne sme dozvoliti da državnu zemlju uzurpira ko hoće i dodao da građani plaćaju porez zato da bi se u ovoj državi sprovodio zakon, a ne da ministarka poljoprivrede nagrađuje uzurpatore.

 

- Ja ne živim od zemlje. Niko u mojoj porodici ne živi od zemlje. Ali, to nije poenta. Poenta je u tome da, ako se državna zemlja tako rasproda, ako državnu zemlju može da uzurpira ko hoće, To znači da sutra može da se uzurpira državna imovina bilo kog tipa. Pazite, ako ne budemo sada, na primeru zemlje, zaustavili bezvlašće u ovoj državi, zloupotrebu vlasti, što je gore od bezvlašća, doći ćemo u poziciju da sutra svako može da stane na put, stavi rampu i naplaćuje putarinu. I da kaže: Ja sam jači, ne možeš mi ništa, ili plati ili ću te fizički na to naterati – upozorio je Čanak.

 

 

(BILSV, 16.04.2016)




Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook