Dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 06. 03. 2013. | Komentara: 0

Dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora?

NOVI SAD, 06. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine  poziva sve nadležne institucije da jasno kažu građankama i građanima dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora sa ATP Vojvodinom?

LSV

U kojoj fazi je postupak i ko su ljudi koji će imenom i prezimenom odgovarati za infrastrukturne projekte koji će izostati u trenutku kada poverioci ATP Vojvodine povuku 1,3 milijarde dinara sa računa Novog Sada?

Građani i građanke Novog Sada imaju pravo da znaju ko će i kako snositi odgovornost zbog toga jer je reč o sumi za koju je moglo biti izgrađeno šest škola, 200 kilometara vodovodne ili oko stotinu kilometara kanalizacione mreže.

Stranačka pripadnost ne sme da zaštiti bilo koga, ni tadašnju radikalsku gradonačelnicu Maju Gojković koja je ugovor potpisala, niti bilo koga od njenih saradnika koji su takođe promenili stranku.

Pored nje i njenih tadašnjih stranačkih i koalicionih pomagača, nadležni bi sigurno trebalo da procene da li je prethodni gradonačenik Igor Pavličić imao mogućnosti da taj ugovor raskine i da li je možda svojim nečinjenjem doprineo da šteta ne bude sprečena.

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Sreda, 28. 02. 2024. | Komentara: 0

Da Vojvodini vratimo stari sjaj, a njenim građanima dostojanstven i dobar život

Autonomna Pokrajina Vojvodina danas obeležava 50 godina od proglašenja njenog prvog Ustava, koji joj je garantovao veoma visok stepen autonomije.
Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.
Saopštenja | Petak, 23. 02. 2024. | Komentara: 0

Obustaviti postupak proterivanja Andreja Gnjota i Elene Koposove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti da zaustave proterivanje aktivista Andreja Gnjota iz Belorusije i Elene Koposove iz Ruske Federacije, koji su spas od progona u svojim državama pronašli u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook