Dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 06. 03. 2013. | Komentara: 0

Dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora?

NOVI SAD, 06. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine  poziva sve nadležne institucije da jasno kažu građankama i građanima dokle je stigla istraga u vezi sa potpisivanjem štetnog ugovora sa ATP Vojvodinom?

LSV

U kojoj fazi je postupak i ko su ljudi koji će imenom i prezimenom odgovarati za infrastrukturne projekte koji će izostati u trenutku kada poverioci ATP Vojvodine povuku 1,3 milijarde dinara sa računa Novog Sada?

Građani i građanke Novog Sada imaju pravo da znaju ko će i kako snositi odgovornost zbog toga jer je reč o sumi za koju je moglo biti izgrađeno šest škola, 200 kilometara vodovodne ili oko stotinu kilometara kanalizacione mreže.

Stranačka pripadnost ne sme da zaštiti bilo koga, ni tadašnju radikalsku gradonačelnicu Maju Gojković koja je ugovor potpisala, niti bilo koga od njenih saradnika koji su takođe promenili stranku.

Pored nje i njenih tadašnjih stranačkih i koalicionih pomagača, nadležni bi sigurno trebalo da procene da li je prethodni gradonačenik Igor Pavličić imao mogućnosti da taj ugovor raskine i da li je možda svojim nečinjenjem doprineo da šteta ne bude sprečena.

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Jovanović



Saopštenja | Ponedeljak, 30. 05. 2011. | Komentara: 0

Ponovo jasno gde je koren nasilja u Srbiji

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje sinoćnje nasilje u Beogradu i očekuje da svi huligani budu najstrožije kažnjeni. Sve što se desilo još jednom pokazuje gde je koren nasilja u Srbiji i zašto je Srpska radikalna stranka trebalo da bude zabranjena. Takođe, ponovo se vidi i zašto bi Ustavni sud trebalo da zabrani Obraz i ostale neonacističke i ekstremističke organizacije.
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Sramna izjava Vučića

NOVI SAD - Sramna je izjava zamenika predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića u kojoj fašističkim naziva ocenu predsednika LSV Nenada Čanka da je Ratku Mladiću bilo jednostavno da se krije u Vojvodini s obzirom da u njoj živi veliki broj izbeglica i da dosta njih nemaju rešenu svu dokumentaciju.
Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Poziv građankama da obave preventivne preglede

NOVI SAD - Međunarodni Dan ženskog zdravlja dočekujemo sa podatkom da svake godine oko 4.000 žena u Srbiji oboli od raka dojke, 1.500 od raka debelog creva i 1.400 od raka grlića materice. Prema nekim podacima, od raka grlića materice čak svaki dan obole tri, a umre jedna žena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook