Država da zaštiti Smajila Mašića!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 15. 02. 2015. | Komentara: 0

Država da zaštiti Smajila Mašića!

NOVI SAD, 15. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da nadležni organi hitno pronađu i sankcionišu autore i distributere skandaloznog letka na račun nacionalne pripadnosti Vrdničanina Smajila Mašića, koji su se u tom mestu pojavili tokom proteklih izbora za Savet mesne zajednice.

LSV

Budući da se on sada ne oseća bezbednim u mestu u kojem časno i pošteno živi 45 godina, najmanje što policija može da učini jeste da mu tu bezbednost garantuje. 

Prošlo je tačno godinu dana nakon strahote i sramote u kojoj je iz Bele Crkve proteran Munir Isić. Kada se javnost uključila, taj problem je rešen i on se sa porodicom vratio. Prošlo je četiri meseca nakon odvratnog napada na objekte u nekoliko gradova i mesta u Vojvodini čiji su vlasnici pripadnici albanske nacionalne zajednice. Sada za vinovnike tih nasrtaja očekujemo najstrože kazne. 

Sve to je bilo i previše i nedopustivo, a sa ovim najnovijim slučajem već prelazi svaku meru. 

Ako država nije u stanju da zaštiti naše komšije, ligaši će ih čuvati. 
Neće nam biti prvi put. Radili smo to devedesetih, radićemo ponovo. 
I uvek kada treba..


Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook