Glas za LDP je glas za Vučića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 10. 03. 2014. | Komentara: 0

Glas za LDP je glas za Vučića

NOVI SAD, 10. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća građane i građanke Vojvodine da Liberalno demokratska partija u Vojvodini ne prelazi cenzus i da je zato svaki glas njima, glas koji odlazi direktno Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

LSV

Prirodno okruženje u koje LDP danas poziva LSV nama ne odgovara, jer mi ne želimo da sednice republičkog parlamenta pratimo sa galerije Narodne skupštine Republike Srbije, kao građani i posmatrači, nego kao poslanici.

Podsetimo, LDP je i proši put napadao LSV i tako uspeo da u Vojvodini ne pređe cenzus. Takođe, cenzus nisu prešli ni u Novom Sadu i Zrenjaninu, a pokrajinski odbor im se nekoliko puta raspadao.  

Zato smo sigurni da će, kao i do sada, građani i građanke Vojvodine na izborima pokazati Liberalno demokratskoj partiji šta misle o njihovom sada već uobičajenom autonomašenju u Vojvodini par dana pred izbore.

U skupštinskim klupama će biti sigurnih šestoro ligašica i ligaša, što je - ako kojom magijom LDP ovog puta i pređe cenzus - tri puta više građanki i građana Vojvodine nego u njihovom društvu.

Ujedno, pozdravljamo, njihov sutrašnji karavan kroz Vojvodinu koji je sada moguć jer su uspeli da elektronskom navigacijom u svojim automobilima konačno pronađu neka vojvođanska mesta. Čisto sugestije radi, ako budu razgovarali sa građanima, LDP koji se ovih dana setio i jogurt revolucije, treba da zna da to nema veze sa nestašicom voćnog jogurta u krugu dvojke.

Vreme je da političari iz Beograda prestanu da se bave Vojvodinom isključivo pred izbore.

I tačka.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook