Kako podaci o imovini Elektrovojvodine mogu biti tajna?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 11. 06. 2015. | Komentara: 0

Kako podaci o imovini Elektrovojvodine mogu biti tajna?

Kako može biti službena tajna poslovanje i uplata poreza „Elektrovojvodine“ kao javnog preduzeća u budžete Srbije, Vojvodine i lokalnih samouprava?

LSV

Kako može biti slubžena tajna  odgovor na pitanje kolika je vrednosti imovine i kapitala Elektrovojvodine i njenih ogranaka? Po čemu je tajna odgovor na pitanje da li je ta imovina umanjena u prethodnih pet godina i, ako jeste, po kojem osnovu?

Budući da je Poreska uprava odbila da pojedinim medijima odgovori na sva ova pitanja i te podatke okarakterisala kao službenu tajnu, postaviću ih kao poslanička pitanja u Narodnoj skupštini Republike Srbije i zahtevati odgovore Ministarstva finansija.

Pored toga, zatražiću i pomoć poverenika za informacije od javnog značaja.

Ovo je još jedan dokaz da je u pozadini „reorganizacije“ EPS-a i pripajanja profitabilne „Elektrovojvodine“ gubitaškoj Elektrodistrubuciji Beograd ustvari otimanje imovine i računa radi prodaje EPS-a.

Narodni poslanik i potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Đorđe Stojšić



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook