Kome smeta Liga u Pančevu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 0

Kome smeta Liga u Pančevu?

NOVI SAD, 17. oktobar – Danas, u prepodnevnim časovima, ponovo su vandalizovane prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo. Ovoga puta su na vratima iscrtane uvredjive poruke. 

LSV

Pre svega osam dana ukradena je tabla sa nazivom odbora, što je bio 11. napad na prostorije LSV u Pančevu tokom protekle tri godine.
Budući da se ovi napadi dešavaju simptomatično i sve učestalije, prinuđeni smo da po ko zna koji put tražimo reakciju policije i otkrivanje počinilaca.
Interesantno je da od svih stranaka koje u Pančevu deluju, samo prostorije LSV predstavljaju metu za napadače.
Indikativno je i što se najnoviji napad dešava dan nakon što je Liga upozorila na to da se krši Odluka Skupštine AP Vojvodine, na osnovu koje na svakoj instituciji u Vojvodini pored zastave Republike Srbije mora da stoji i zastava APV.
Gradski odbor LSV u Pančevu juče je zatražio da se na zgradu javnog preduzeća ATP vrati zastava skinuta od strane sadašnje uprave.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Nedelja, 29. 05. 2011. | Komentara: 0

Poziv građankama da obave preventivne preglede

NOVI SAD - Međunarodni Dan ženskog zdravlja dočekujemo sa podatkom da svake godine oko 4.000 žena u Srbiji oboli od raka dojke, 1.500 od raka debelog creva i 1.400 od raka grlića materice. Prema nekim podacima, od raka grlića materice čak svaki dan obole tri, a umre jedna žena.
Saopštenja | Petak, 27. 05. 2011. | Komentara: 0

Hapšenjem Mladića Srbija završava sa prošlošću

NOVI SAD - Hapšenjem Ratka Mladića Srbija je najzad, posle dvadesetak godina završila sa prošlošću i ima sve uslove da se okrene budućnosti.
Saopštenja | Subota, 14. 05. 2011. | Komentara: 0

U Poreču potpisan sporazum o saradnji IDS i LSV

NOVI SAD - Danas je u Istarskoj sabornici u Poreču potpisan sporazum o saradnji Istarskog demokratskog sabora i Lige socijldemokrata Vojvodine kojim će dve regionalne stranke dodatno učvrstiti i unaprediti dugogodišnje prijateljstvo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook