Kome smeta Liga u Pančevu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 0

Kome smeta Liga u Pančevu?

NOVI SAD, 17. oktobar – Danas, u prepodnevnim časovima, ponovo su vandalizovane prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo. Ovoga puta su na vratima iscrtane uvredjive poruke. 

LSV

Pre svega osam dana ukradena je tabla sa nazivom odbora, što je bio 11. napad na prostorije LSV u Pančevu tokom protekle tri godine.
Budući da se ovi napadi dešavaju simptomatično i sve učestalije, prinuđeni smo da po ko zna koji put tražimo reakciju policije i otkrivanje počinilaca.
Interesantno je da od svih stranaka koje u Pančevu deluju, samo prostorije LSV predstavljaju metu za napadače.
Indikativno je i što se najnoviji napad dešava dan nakon što je Liga upozorila na to da se krši Odluka Skupštine AP Vojvodine, na osnovu koje na svakoj instituciji u Vojvodini pored zastave Republike Srbije mora da stoji i zastava APV.
Gradski odbor LSV u Pančevu juče je zatražio da se na zgradu javnog preduzeća ATP vrati zastava skinuta od strane sadašnje uprave.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na prostorije svog opštinskog odbora u Rumi.

Danas oko 13 časova nepoznati napadač je kamenicom razbio prozor na prostorijama LSV, koje se nalaze na prvom spratu zgrade u Glavnoj ulici. Samo pukom srećom, tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u prostoriji nisu povređene, iako je kamenica prošla tik pored glave jedne od njih.
Saopštenja | Petak, 18. 03. 2011. | Komentara: 0

Otvoreno pismo Egerešiju, Pajtiću i Bilickom

Poštovani, Poznato Vam je da se Liga socijaldemokrata Vojvodine beskompromisno i bez izuzetaka bori protiv svake vrste ekstremizma, nacionalističkih i šovinističkih ideja, planova i ispada, protiv svega što bi moglo da na bilo koji način naruši međunacionalni sklad u AP Vojvodini i izazove bilo kakvu vrstu sukoba.
Saopštenja | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Obustaviti obavezu redovne godišnje registracije za poljoprivredna vozila

Novi Sad, 16. mart - Liga socijaldemokrata Vojvodine predlaže Vladi Republike Srbije da u sklopu mera pomoći građanima u vreme krize hitno obustavi obavezu redovne godišnje registracije traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprovrednih mašina, uvedenu novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook