Kostreš: Vučić i Mirović da kažu zašto je Moravski koridor bitniji od puteva u Vojvodini

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 27. 06. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić i Mirović da kažu zašto je Moravski koridor bitniji od puteva u Vojvodini

Novi Sad, 27. jun 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, političaru koji u našoj zemlji o svemu odličuje, i Igoru Miroviću, predsedniku Pokrajinske vlade, političaru koji se ni za šta ne pita, ali ipak ima formalnu funkciju, zašto je Moravski koridor bitniji od auto-puta Zrenjanin-Beograd, od Fruškogorskog koridora, od Banatske magistrale, od auto-puta Subotica-Sombor, obilaznice oko Zrenjanina...

LSV

Takođe, insistiramo da odgovore i na pitanje zašto železničke pruge u Vojvodini nisu bitne i zašto se čupaju i odnose u staro gvožđe.

Nama je veoma drago što se gradi Moravski koridor, ali bilo bi nam još draže da se grade i putevi u Vojvodini i ne čupaju naše pruge.

I u Vojvodini žive građani koji imaju sva ustavna i zakonska prava.

Gospodo Vučiću i Miroviću, pokažite na delu da Vojvodinu ne vidite samo kao špajz iz kojeg se uzima, a Vojvođane kao na građane koji su dobri kada pune drzavni budžet, a nisu dobri kada treba nešto da im se izgradi.

Bogata Vojvodina je garant jake Srbije.

Generalni sekretar LSV
Bojan Kostreš
Saopštenja | Petak, 05. 08. 2022. | Komentara: 0

Marton (LSV): Srbija i Hrvatska da zaborave ratove i grade bolju budućnost za svoje građane

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od najviših državnih vlasti Srbije i Hrvatske da prestanu sa suparničkom i ratničkom retorikom i okrenu se rešavanju problema svojih građana.
Saopštenja | Nedelja, 31. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Vojvodino, srećan ti rođendan

Vojvodina danas obeležava konstituisanje svoje autonomije, podseća Liga socijaldemokrata Vojvodine.
Saopštenja | Nedelja, 24. 07. 2022. | Komentara: 0

Marton: Šapić negira pravosnažne presude i sramoti Beograd i Srbiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je sramotno što glavni grad Srbije vodi čovek koji negira presude Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook