LSV će se suprotstaviti fašizmu i teroru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 01. 10. 2011. | Komentara: 0

LSV će se suprotstaviti fašizmu i teroru

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine već dugi niz godina upozorava da je lustracija neophodna ako želimo da se nešto promeni.

Pošto je nije bilo i nije rasvetljen sav mrak devedesetih, došlo je do toga da se otrovi nacizma i klerofašizma prenesu i na nove generacije.

Nenad Čanak

Podaci o pripremi rušenja i paljenja Beograda planiranog za nedelju, ukazuju da je u pitanju organizovani kriminal koji će iznutra razoriti ne samo ustavni poredak, nego i državu u celini.

Šta još treba da se desi da se shvati da fašizam na velika vrata ulazi u naš svakodnevni život i da je samo pitanje dana kada će batinaši i ubice početi da kucaju na vrata svakoga ko im se suprotstavi?

Ovo nema veze ni sa ustavnim pravima skupa, niti sa parlamentarnom političkom borbom. Ovo je teror koji će u najskorije vreme, ako mu se ne stane na put ponovo početi da uzima ljudske živote, u sve većem i većem broju.

Kao i uvek do sada, LSV na to neće pristati i najoštrije će se suprotstaviti svakom fašizmu, bez obzira na maske koje bude stavljao.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Saopštenja | Nedelja, 12. 02. 2017. | Komentara: 0

Što hitniji sastanak ministra sa paorima

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine  Branislava Nedimovića da u što hitnijem roku organizuje sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i izloži im rešenja za probleme o kojima je govorio.
Saopštenja | Nedelja, 12. 02. 2017. | Komentara: 0

Povucite Predlog zakona koji relativizuje zločin Holokausta

Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava nameru da se donese Zakon o spomen obeležju Staro sajmište, kojim bi se utvrdilo sećanje na žrtve Holokausta u okupiranoj Srbiji tokom Drugog svetskog rata. 
Saopštenja | Subota, 11. 02. 2017. | Komentara: 0

Saša Janković da utiče na vraćanje otetog mandata LSV

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je Marinika Tepić, potpisavši se kao članica Političkog saveta predsedničkog kandidata Saše Jankovića, priznala  da je Saša Janković saučesnik u otimanju mandata LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook