LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 30. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV na konferenciji o energetskoj održivosti u Evropskoj uniji

Novi Sad, 30. novembar 2022 - Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci.

LSV

Konferenciju organizuju Evropska slobodna alijansa i Lista za Rijeku. Cilj ovog skupa je podizanje svesti o energetskim potrebama i tome kako različita područja mogu da doprinesu energetskoj održivosti.

Malešević će učesnike konferencije upoznati sa posledicama ruske agresije po energetsku stabilnost u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.

Konferenciji će prisustvovati predstavnici brojnih evropskih regiona.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

Koga i čije interese zastupa v.d. direktora EPS-a?

NOVI SAD, 22. novembar - Koga i čije interese zastupa v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandar Obradović ponovo insistirajući na formiranju jednog Operatora distributivnog sistema, svega dva dana nakon što je taj predlog povučen sa sednice Upravnog odbora EPS?
Saopštenja | Četvrtak, 21. 11. 2013. | Komentara: 0

LSV pozdravlja odluku o povlačenju predloga v.d. direktora EPS-a

NOVI SAD, 21. novebar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Ministarstva energetike da prihvati naše upozorenje i utiče na povlačenje predloga v.d. direktora Elektroprivrede Srbije Aleksandra Obradovića iz procedure Upravnog odbora EPS.
Saopštenja | Utorak, 19. 11. 2013. | Komentara: 0

Ne dozvoliti da Elektrovojvodinu zadesi sudbina NIS-a!

NOVI SAD, 19. novembar - Ako sutra na Upravnom odboru Elektroprivrede Srbije bude usvojen predlog v.d. direktora Aleksandra Obradovića o firmiranju jednog, centralizovanog, Operatora distributivnog sistema, to će biti i poslednji ekser koji će od Elektrovojvodine napraviti puki šalter.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook