LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 20. 02. 2023. | Komentara: 0

LSV pozvala sve svoje članove koji su učestvovali u vlasti u Novom Sadu da podnesu ostavke

Novi Sad, 20. februar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozvala je danas sve svoje članove, kojima je bilo povereno obavljanje funkcija u lokalnoj vlasti u Novom Sadu, da podnesu ostavke organima koji su ih izabrali.

LSV

Rukovodatvo obnovljene LSV je još u novembru, posle XIII kongresa stranke, jasno stavilo do znanja da je došlo vreme da se koalicija sa SNS raskine. LSV i SNS ne dele isti sistem vrednosti i nikakva koalicija sa ovom partijom ne dolazi u obzir.

Građanima glavnog grada Vojvodine je potrebna snažna, dobro organizovana, moderna, proevropska, građanska i autonomaška stranka, a to je obnovljena Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 22. 08. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučić udaljava Srbiju od EU

Poslednjih dana Aleksandar Vučić preko svojih medijskih ispostava ubeđuje građane Srbije da je on žrtva velikih pritisaka. Istina je da od Vučića niko ne traži više nego što se traži od drugih država regiona koje idu ka EU.
Saopštenja | Subota, 05. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Stop centralizaciji! Pare da ostanu gradovima i opštinama!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI upozorava da se predlogom izmena Zakona o bezbednosti saobraćaja ponovo drastično krše prava lokalnih samouprava.
Saopštenja | Sreda, 02. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Borba protiv afričke svinjske kuge mora biti sistemska, striktna i neselektivna

Bez obzira na uporne apele Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI, institucije sistema i dalje reaguju na isti način kao i prethodnih godina - usporeno i kratkotrajno. Afrička svinjska kuga, pored nemerljivih posledica koje trpi ceo stočni fond, još jednom je ogolila potpunu nesposobnost države da se izbori s elementarnim problemima koji već decenijama muče naše poljoprivrednike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook