LSV: Da je Vulin 2000. lustriran, danas ne bi uništavao i ponižavao Srbiju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 16. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Da je Vulin 2000. lustriran, danas ne bi uništavao i ponižavao Srbiju

Novi Sad, 16. oktobar 2022 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je sramota što Aleksandar Vulin, sa visoke državne pozicije, ima priliku da nas svakodnevno udaljava od modernog i normalnog sveta. Njegovi javni nastupi su kombinacije suludih i opasnih izjava.

LSV

Vulinova poslednja izjava o tome da Srbiji nije mesto u Evropskoj uniji, samo je poslednji u nizu opasnih nastupa koji za cilj imaju pogoršanje odnosa sa članicama Evropske unije.

Vulin svakodnevno vređa susedne narode, protagonista je opasne ideje „srpskog sveta“ i čini sve da Srbija ne bude normalno mesto za život.

Da je 2000. započet proces lustracije, na čemu je insistirala LSV, Vulin bi kao portparol Mirjane Marković i zločinačko-mafijaške organizacije JUL među prvima bio lustriran.

Nažalost, šansa je tada propuštena, a posledice toga preživljamo i danas.

Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook