LSV: Zašto Vesić ne dođe vozom i u Kovačicu, Zrenjanin, Kikindu, Sentu ili Sombor?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 11. 01. 2023. | Komentara: 0

LSV: Zašto Vesić ne dođe vozom i u Kovačicu, Zrenjanin, Kikindu, Sentu ili Sombor?

Novi Sad, 11. januar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića da na sastanke koje bude organizovao u Vojvodini dođe vozom i tako proveri stanje železničke infrastrukture.

LSV

Jučerašnji dolazak brzim vozom „Soko“ na sastanak u Novi Sad je dobra stvar, ali nikako ne sme da ostane izolovani slučaj.

Vesić bi lično morao da se uveri u stanje na prugama i železničkim stanicama u Kovačici, Orlovatu, Zrenjaninu, Kikindi, Senti, Somboru ili Bogojevu.

Naravno, do svih ovih mesta bi mogao da dođe samo teretnim vozom, jer putnički saobraćaj sa Beogradom ne postoji.

Voz „Soko“ je, nažalost, samo usamljeni primer u železničkoj infrastrukturi Srbije.

Stanje železničke mreže je u veoma lošem stanju, što se moglo videti i prethodnih nedelja, kada je nekoliko kompozicija sa opasnim otpadom iskliznulo iz šina, čime su izazvani i ekološki akcidenti.

Očekujemo Vesićeve fotografije na instagramu i drugim društvenim mrežama, a potom i ocenu stanja relacija koje je posetio.


Jan Gages
član Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook