Neko mora da odgovara za prebijanje Raše Popova!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 18. 11. 2014. | Komentara: 0

Neko mora da odgovara za prebijanje Raše Popova!

Novi Sad, 18. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine pita ko će da odgovara zbog prebijanja Raše Popova. Jer neko mora.

LSV

Pored maloletnika koji su ga pretukli, red je da se ispita i odgovornost nadležnog Centra za socijalni rad koji o njima vodi računa ili nadležnih u Ministarstvu koje vodi računa o radu tog Centra za socijalni rad.

Kako je inače moguće da posle dvadeset dana saznajemo iz medija da je Popov pretučen, da ti maloletnici do sada imaju više od 300 prijava zbog razbojništava i krađa, te da je jedan starac do sada preminuo nakon što su ga isto tako pretukli, a da su oni, ipak, bili na ulici i u prilici da nekoga napadnu.

Ovo je jedan od dokaza spirale ludila na koju LSV godinama upozorava. I krajnji je trenutak da neko za to imenom i prezimenom odgovara.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook