Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 05. 07. 2012. | Komentara: 0

Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

Zrenjanin, 05. jula - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin apeluje na nadležne organe da istraže nestanak odbornice LSV Lukrecie Ursulesku i nudi svu pomoć i saradnju u tome.

LSV
 
Prema najnovijim saznanjima GrO LSV Zrenjanin, postoje indicije da je ona nestala, s obzirom na to da se danas nije pojavila na svom radnom mestu, ne nalazi se kod kuće i nije odgovarala na pozive koji su joj upućeni.
 
Sumnjamo da se ponavlja istorija iz 2000. godine, kada je otet Jan Svetlik, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Zrenjanin, kada je nasilnim putem prekrajana izborna volja građanki i građana i najoštrije osuđujemo ovakav vid ugrožavanja ljudskih prava i pokušaje narušavanja demokratije u Zrenjaninu.
 
Gradski odbor LSV Zrenjanin



Saopštenja | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 0

Kome smeta Liga u Pančevu?

NOVI SAD, 17. oktobar – Danas, u prepodnevnim časovima, ponovo su vandalizovane prostorije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo. Ovoga puta su na vratima iscrtane uvredjive poruke. 
Saopštenja | Ponedeljak, 15. 10. 2012. | Komentara: 0

Ako se odustalo od evropskog puta, raspisati izbore!

NOVI SAD, 15. oktobar - Da je živ, Slobodan Milošević bi danas bio ponosan. Tomislav Nikolić i Ivica Dačić su se, kao predsednik i premijer Srbije, vratili na svoju staru retoriku i stavove, Aleksandar Vučić hapsi i preti, a u pojedinim medijima se stvara atmosfera linča kao s kraja devedesetih.
Saopštenja | Sreda, 10. 10. 2012. | Komentara: 0

Jedanaesti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 10. oktobar - Nepoznati počinioci ukrali su juče tablu sa imenom stranke sa ulaza u Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu. Ovo je 11. po redu napad na taj odbor u poslednje tri godine, a i ovoga puta, kao i svih ranijih, policija je obaveštena o njemu i izvršila je uviđaj.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook