Obilaznica još uvek samo na papiru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 18. 12. 2016. | Komentara: 0

Obilaznica još uvek samo na papiru

Novi Sad, 18. decembar 2016 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja početak radova na izgradnji obilaznice Y kraka u Subotici kojom će se izmestiti teretni saobraćaj iz centra grada.

Međutim, LSV očekuje da Vlada Srbije pokaže brigu o svim građanima države, pa i onima koji žive u Zrenjaninu.

LSV

Uz brojne druge probleme i građane Zrenjanina muče saobraćajne gužve u gradskom jezgru.

Radovi na obilaznici, kao jednom od velikih infrastrukturnih projekata, stoje više godina i nema naznaka da će biti pozitivnih pomaka.

Lokalne vlasti su su od 2012. godine javnost obaveštavale o rokovima za nastavak radova, ali na svakih šest meseci davana su nova obećanja, koja, naravno, nisu ispunjena, da bi 2013. godine saopštili da će celokupna obilaznica biti završena za tri godine, dakle do 2016. godine. 

Nažalost, radovi ne da nisu počeli, nego nesposobna lokalna vlast u Zrenjaninu nije uspela za četiri godine da pribavi građevinsku dozvolu, što je preduslov za početak radova.

LSV očekuje brzu reakciju Vlade Republike Srbije i obezbeđenje sredstava koja su neophodna za zavšetak radova na zrenjaninskoj obilaznici.

Zrenjaninci žele da budu ravnopravni građani!

Branislav Knežević
član Glavnog odbora 
Lige socijademokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook