Odgovor SNS-u

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 02. 04. 2015. | Komentara: 0

Odgovor SNS-u

NOVI SAD, 2. april - Ako munjeviti odgovor Srpske napredne stranke na saopštenje Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u kojem iznosimo sumnju u to da gradska vlast štiti štetočine iz „Treće Srbije“, nije zaštita koalicionih partnera, onda neka objasne šta jeste. Nama je to dokaz da prihvataju odgovornost za sve što radi i što je uradila Treća Srbija, a zarad pukog dodavanja broja na skupštinsku većinu.

LSVKada se već oglašavaju, bilo bi dobro da javno kažu i preciznim primerima ilustruju afere i bahatosti po kojima je, kako tvrde, poznata Liga socijaldemokrata Vojvodine.

Pošto pominju kafanska prebijanja, neka prvo koalicionim partnerima objasne da nije u redu razbijati salu za daće prilikom napijanja na gradskom groblju.

Ponavljamo da je obaveza gradske vlasti da štiti interese grada i građane Novog Sada, a ne one koji ugrožavaju te interese, zaposlene u gradskim službama i gradsku imovinu.

Podsećamo SNS i da su glasove građana dobili na obećanjima o borbi protiv korupcije, a da je Treća Srbija u skupštinu ušla falsifikatom i zloupotrebom druge stranke, a da sama na izborima nije ni učestvovala. Nakon toga, krenula je da ruinira budžet i komunalni sistem i da maltretira ljude, pa je logično da reagujemo na uzimanje njih u zaštitu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook