Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 26. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda pretnji Čedomiru Jovanoviću

LSVNOVI SAD, 26. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Liberalno demokratske partije Čedomiru Jovanoviću.

Teroristi, fašisti i huligani su u svojoj bezobzirnosti i nasilništvu otišli toliko daleko da više ne prete samo političarima nego i njihovim porodicama, suprugama i deci.

Krajnje je vreme da država najozbiljnije shvati takve pretnje i da što pre istera njihove vinovnike pred lice zakona i pokaže da se nasilje neće tolerisati.

Ujedno, očekujemo i da svi nosioci pravosudnih funkcija koji su pokazali nedovoljno odlučnosti za obračun sa teroristima, fašistima i huliganima, obrate pažnju na vesti o učestalim i sve užasnijim pretnjama, ne samo po bezbednost političara, nego i svih građanki i građana koji razmišljaju da odu na neku utakmicu ili koncert.

Biro za informisanje
Lige socijldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Subota, 01. 10. 2011. | Komentara: 0

LSV će se suprotstaviti fašizmu i teroru

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine već dugi niz godina upozorava da je lustracija neophodna ako želimo da se nešto promeni.

Pošto je nije bilo i nije rasvetljen sav mrak devedesetih, došlo je do toga da se otrovi nacizma i klerofašizma prenesu i na nove generacije.

Saopštenja | Petak, 30. 09. 2011. | Komentara: 0

Ne povlačiti se pred nasiljem

NOVI SAD - Niko nema prava na nasilje, a država nema prava da se pred nasiljem povlači.

Građani koji ispunjavaju svoje obaveze prema državi i društvu i nikoga ne napadaju,
imaju pravo na okupljanje i takav skup treba da se održi.

Saopštenja | Subota, 24. 09. 2011. | Komentara: 0

Nastaviti zalaganje da Vojvodina dobije svu svoju imovinu

NOVI SAD - Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine sinoć je usvojilo zaključke sa sastanka predsednika LSV Nenada Čanka i predsednika Vlade Republike Srbije Mirka Cvetkovića kojima se utvrđuje način vraćanja imovine AP Vojvodini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook