Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.

Podsetimo, Srpska napredna stranka do poslanika je došla uz mandate svoje majke " Srpske radikalne stranke, a njena snaga se do sada meri sa  dva mitinga, puno priče i snimkom na Jutjubu.

Zato i način na koji Tomislav Nikolić skreće pažnju na sebe, ne odudara od metoda koje je nedavno primenio njegov dugogodišnji šef, uzor i haški optuženik Vojislav Šešelj.

Nikolić i Vučić su u prethodne dve godine možda uspeli sebe da ubede da su postali evropjeci, ali je sada ponovo jasno da su tenzije, nervoza i demagogija kaputi iz ormana SRS, koji su im omiljeni.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Četvrtak, 18. 05. 2023. | Komentara: 0

Vlast da uspostavi efikasan sistem protiv nasilja nad ženama, za početak da promeni način obraćanja

Danas, na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja, Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od države da umesto deklarativnog podržavanja borbe protiv nasilja nad ženama počne da postavlja sistem koji će ovu gnusnu pojavu iskoreniti.

Saopštenja | Utorak, 16. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

Liga socijaldemorkata Vojvodine snažno podržava najavljeni protest poljoprivrednika i zahteva od vlasti da prestanu pritisci i pretnje paorima koji su zabeleženi poslednjih dana. Batinaši u džipovima koji prete paorima samo su izraz slabosti i kukavičluka naprednjačke vlasti.
Saopštenja | Ponedeljak, 15. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Vozači i prevoznici, 26 maja uzmite slobodan dan za slobodnu Srbiju!

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve vozače autobusa, koje Aleksandar Vučić želi da angažuje za prevoz na miting u Beogradu 26. maja, da uzmu slobodan dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook