Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.

Podsetimo, Srpska napredna stranka do poslanika je došla uz mandate svoje majke " Srpske radikalne stranke, a njena snaga se do sada meri sa  dva mitinga, puno priče i snimkom na Jutjubu.

Zato i način na koji Tomislav Nikolić skreće pažnju na sebe, ne odudara od metoda koje je nedavno primenio njegov dugogodišnji šef, uzor i haški optuženik Vojislav Šešelj.

Nikolić i Vučić su u prethodne dve godine možda uspeli sebe da ubede da su postali evropjeci, ali je sada ponovo jasno da su tenzije, nervoza i demagogija kaputi iz ormana SRS, koji su im omiljeni.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Sreda, 10. 12. 2014. | Komentara: 0

LSV sa DS na protestu, očekujemo i Pastora

NOVI SAD, 10. decembar - Ako Vojislav Šešelj može da se brani sa slobode, nejasno je kako šef poslaničke grupe DS u Skupštini AP Vojvodine Borislav Novaković to ne može, i ovaj Međunarodni dan ljudskih prava dočekuje u pritvoru, po drugi put u svega godinu dana
Saopštenja | Sreda, 03. 12. 2014. | Komentara: 0

Omogućiti jednake šanse za sve

Novi Sad, 03. decembar – Liga socijademokrata Vojvodine insistira na što bržem usklađivanju zakonodavstva naše države sa važećim zakonskim normama Evropske unije, koje garantuju jednake mogućnosti za osobe sa invaliditetom.
Saopštenja | Sreda, 03. 12. 2014. | Komentara: 0

Vratite Naftagas i idite kući

Novi Sad, 03. decembar - Povodom izjava predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, kao i šefa Gazproma Alekseja Milera na osnovu kojih se može zaključiti da posle šest godina uveravanja u suprotno, po svoj prilici neće biti ništa od obećanog „posla veka“ koji će Srbiji doneti energetsku stabilnost, 2.000 radnih mesta, kao i 200 miliona evra godišnje u republičkom budžetu, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak saopštava:



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook