Torbice, sučelimo argumente u duelu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 22. 01. 2017. | Komentara: 0

Torbice, sučelimo argumente u duelu

Novi Sad, 22. januara 2017 - U svom saopštenju predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista navodi da Liga socijaldemokrata Vojvodine obmanjuje javnost. 

LSV

Činjenica je da je od 1. januara 2017. godine, Zakon o povratu PDV na bebi opremu prestao da važi, kao uslov posle pete revizije aranžmana Međunarodnog monetarnog fonda, na koji je pristala Vlada Republike Srbije. 

Činjenica je da je u najavama pominjano kako će sredstva od povrata PDV na bebi opremu sada biti nadoknađena jednokratnim roditeljskim dodatkom, koji treba da bude regulisan Zakonom o finansijskoj podršci porodici sa decom. 

Činjenica je da Zakon o finansijskoj podršci porodici sa decom nije usvojen od prvih najava ministra Aleksandra Vulina u avgustu 2014. godine. 

Činjenica je da najava usvajanja Zakona ide u svakoj predizbornoj kampanji, a Vulin ostaje ministar nakon svakog izbornog ciklusa, iako ne i spunjava svoja obećanja. 

Sa zadovoljstvom ću izneti sve argumente u duelu sa gospodinom Torbicom, ukoliko smatra da iznosimo neistine postavljanjem pitanja o procedurama koje su najavila nadležna ministarstva, a na koje se odnosilo naše pitanje. 

 
Članica Glavnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Ana Pataki



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook