UDS ZAHTEVA SMENU VULINA ZBOG PONIŽAVANJA GRAĐANA I DRŽAVE

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 30. 03. 2020. | Komentara: 0

UDS ZAHTEVA SMENU VULINA ZBOG PONIŽAVANJA GRAĐANA I DRŽAVE

Beograd, 30.03.2020 - Ujedinjena demokratska Srbija zahteva od predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić da u najkraćem roku podnese Narodnoj Skupštini predlog za razrešenje ministra odbrane Aleksandra Vulina. 

UDS,  politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, podseća na skandalozno ponašanje Vulina u toku celog svog mandata, a poslednja u nizu afera je raspisivanje javne nabavke za uslugu ispitivanja rejtinga ministra odbrane lično.

Aleksandar Vulin je jedan od simbola bahatosti ove vlasti. Trošenje javnih sredstava na "umivanje" lika i dela ministra u jeku pandemije virusa COVID - 19 i vanrednog stanja je vrhunska zloupotreba javnog novca u lične i partijske svrhe..

Ministarstvo koje vodi Vulin, iz godine u godinu dobijalo je sve veća budžetska sredstva, pa se taj iznos povećavao sa 5.7 milijardi dinara (2017.) na 41.8 milijardi (rebalans budžeta 2019.).

Ministar Vulin se ovim sredstvima služi u  svrhe podizanja sopstvenog rejtinga, u maniru nekadašnjeg portparola Mirjane Marković.

Sramotno je i ponižavajuće prema građanima da Vojska oprema centre za obolele od virusa COVID 19 jastucima i presvlakom iz rezervi bivše JNA, iako je proteklih godina imala na raspolaganju preko 300 miliona eura dodatnog novca iz budžeta.

Vulin ne sme ostati ministar, jer svojim ponašanjem ponižava građane, državu i njene institucije.  

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Nedelja, 11. 09. 2011. | Komentara: 0

Poslanici LSV protiv Predloga zakona o železnici

NOVI SAD - Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine sinoć je donelo odluku da narodni poslanici LSV glasaju protiv Predloga zakona o železnici zbog toga što on ekonomski šteti Vojvodini i ne sadrži princip na kojem LSV insistira, a to je da onaj ko je finansirao, izgradio i ulagao u neku imovinu, treba da nad njom ima upravljačka, osnivačka i vlasnička prava.
Saopštenja | Sreda, 31. 08. 2011. | Komentara: 0

Otkriven napadač na prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravila je brzu reakciju MUP-a u otkrivanju osumnjičenog za razbijanje prozora na prostorijama LSV u Sremskim Karlovcima. Kako je danas na konferenciji za novinare istakla portparolka LSV Aleksandra Jerkov, brzo otkrivanje počinilaca ovog nedela nije bitno samo zbog Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Saopštenja | Nedelja, 28. 08. 2011. | Komentara: 0

Kamenovane prostorije LSV u Sremskim Karlovcima

NOVI SAD - Prostorije opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u centru Sremskih Karlovaca, napadnute su noćas i tom prilikom su polupana stakla na ulaznim vratima i prozoru do ulice. Iz kancelarije ništa nije otuđeno, policija je obavila uviđaj, a šteta će naknadno biti procenjena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook