UDS: Skupština minutom ćutanja da oda počast preminulima od COVID-19

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 24. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS: Skupština minutom ćutanja da oda počast preminulima od COVID-19

Beograd, 24. april 2020 - Narodni poslanici Ujedinjene demokratske Srbije, koalicije Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, zahtevaće od predsednice Narodne skupštine da predstojeća skupštinska sednica započne odavanjem počasti svim građanima preminulim od posledica epidemije COVID-19 i iskazivanjem poštovanja i zahvalnosti prema svim zdravstvenim i drugim radnicima koji na svojim leđima pojačanim radnim angažmanom iznose teret epidemije i krize.

LSV

Radnici, a pre svega zdravstveni, prosvetni i svi drugi građani koji se na svojim radnim mestima bore da smanje štetne posledice krize su pravo srce Srbije i istinski heroji aktuelne krize. Epidemiju u Srbiji ne pobeđuju političari već obrazovani građani, zdravstveni sistem Srbije i njegovi zaposleni. Političari su, umesto svojih funkcionerskih kampanja i samopromocije, najpre dužni da njima odaju priznanje. 

Umesto čestih prozivanja građana za nedisciplinu, Srbija je dužna omogućiti svojim građanima prosperitetan život, oslobođen strahova za sopstveno zdravlje i ekonomsku egzistenciju.


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA



Saopštenja | Sreda, 11. 05. 2011. | Komentara: 0

Da li je bilo greške i sa statističkim podacima za AP Vojvodinu?

NOVI SAD - Bez namere da ulazimo u tehnike rada Republičkog zavoda za statistiku, smatramo nedopustivim da država nema jasan podatak o bruto društvenom proizvodu za 2009. godinu.
Saopštenja | Sreda, 20. 04. 2011. | Komentara: 0

Blaga kazna za vođe Obraza

Novi Sad, 20. aprila - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je presuda vođama organizacije Obraz, zbog organizovanja nereda tokom Parade ponosa 10. oktobra prošle godine trebalo da bude oštrija. Tim pre jer je tom prilikom povređeno više od 140 ljudi, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook