Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 25. 04. 2012. | Komentara: 1

Važno je utvrditi gde je diplomirao kandidat za predsednika Srbije

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak poručio je večeras da treba hitno razrešiti da li je i na kojem fakultetu je diplomirao kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Republike Srbije Tomislav Nikolić.

Nenad Čanak

On je ukazao da je na sajtu Srpske napredne stranke navedeno da je Nikolić diplomirao na privatnom fakultetu u Novom Sadu.
Međutim, na tom mestu tvrde da Nikolić kod njih nije diplomirao nego samo završio master studije i odbranio master rad. Istovremeno, na tom fakultetu ne žele da predoče Nikolićev studentski dosije.

- Kažu, na tom privatnom fakultetu, da je on tamo magistrirao, ali diplome nema, pa znači ili je diplomirao negde drugde, ili postoji neki nesporazum koji hitro mora biti objašnjen - rekao je Čanak večeras novinarima u Vršcu.

Lider LSV je predočio da je po sredi krivično delo ako neko ima zvanje mastera bez diplome fakulteta i da je jako važno utvrditi istinu s obzirom da je reč o čoveku koji se kandiduje za najvišu funkciju u državi.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Saopštenja | Nedelja, 08. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Duplo jeftiniji dizel i modernija mehanizacija, rešenje koje će sprečiti paljenje žetvenih ostataka na njivama

VOJVOĐANI-Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od Ministarstva poljoprivrede i predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića da pod hitno krenu sa aktivnostima koje za cilj moraju imati poboljšanje statusa poljoprivrednika u Srbiji i Vojvodini.
Saopštenja | Sreda, 27. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vlast pod hitno da saopšti ko stoji iza terorističkog napada u selu Banjska

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani osuđuje teroristički napad koji se dogodio u selu Banjska na Kosovu i poziva državne organe da u najhitnijem mogućem roku javnost upoznaju sa svim detaljima ovog zločinačkog čina.
Saopštenja | Utorak, 19. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Skupština Vojvodine pod hitno da održi sednicu na temu zabrane izvoza voća i povrća u Evropsku uniju

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI iniciraće hitno zakazivanje sednice Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine na temu problema zabrane izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije u zemlje Evropske unije zbog prisutva zabranjenih hemijskih supstanci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook