Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 08. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvođani u subotu u Bečeju i Novom Bečeju predstavljaju izborni program Na ravne časti

Posle razgovora sa građanima Sombora, Novog Sada i Kikinde, predizborni karavan koalicije Vojvođani putuje u Potisje.

Novi Sad, 8. decembar 2023 - Predsednik Vojvođana Bojan Kostreš, čelnici partija koalicionih partnera, kao i kandidati sa izborne liste za pokrajinske izbore posetiće u subotu Bečej i Novi Bečej.

LSV

Kandidat Vojvođana za poslanika u Skupštinu AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Bečejce i Novobečejce da dođu na razgovor sa kandidatima Vojvođana i bliže se upoznaju sa programom „Na ravne časti“.

- Ovi izbori su prilika da Vojvođani stvore jaku političku grupaciju u Skupštini Vojvodine i da, najzad, pokažemo da imamo znanje i sposobnost da rešavamo probleme Vojvođana - naveo je Šućurović.

Kandidati koalicije Vojvođana boraviće u subotu u Bečeju od 9 do 11 časova, na gradskoj pijaci (Zelena ulica 53), a u Novom Bečeju od 11 časova u Tiskoj kući.




Saopštenja | Petak, 11. 11. 2011. | Komentara: 0

Korak ka ispravljanju nepravde prema trudnicama

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku ministra zdravlja Zorana Stankovića da inicira izmenu i dopunu zakona o Zdravstvenom osiguranju da bi se trudnicama koje održavaju trudnoću isplaćivalo 100 odsto ličnog dohotka umesto sadašnjih 65.
Saopštenja | Subota, 29. 10. 2011. | Komentara: 2

Konuzin da se proglasi personom non grata

NOVI SAD - Ambasador ruske federacije u Srbiji Aleksandar Konuzin je svojim nastupom na skupu Srpske napredne stranke definitivno pokazao da se Ruska federacija meša u unutrašnje stvari Srbije u nepodnošljivoj meri.
Saopštenja | Petak, 28. 10. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina mnogo izgubila zbog postojećeg Ustava

Novi Sad, 28. oktobra - Pre više od pet godina Liga socijaldemokrata Vojvodine i Bojan Kostreš tada na čelu Skupštine AP Vojvodine, upozoravali su da Ustav nije dobar. Pozvali smo zatim građane da bojkotuju ustavni referendum i taj referendum 28. i 29. oktobra u Vojvodini nije prošao.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook