Voleti Srbiju znači govoriti istinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 14. 08. 2016. | Komentara: 0

Voleti Srbiju znači govoriti istinu

Novi Sad, 14. avgust - Voleti Srbiju znači govoriti istinu, a istina je da je zločinački režim Slobodana Miloševića uništio Srbiju.

LSV

Ponovićemo, politika Miloševićevog režima, čije su prve žrtve bile autonomne pokrajine – Vojvodina i Kosovo, završila je svoj bilans sa četiri izgubljena rata, četiri miliona raseljenih, preko 130.000 ubijenih i jednim međunarodno presuđenim zločinom genocida. Teror, pljačku i represiju koju su građani Srbije preživeli, takođe, bi trebalo ubrojati u tragični i sramotni bilans najcrnje decenije u savremenoj istoriji ovih prostora.

Narod Srbije je 5.10.2000. rekao šta misli o njemu i njegovoj vladavini a zamenom teza Pokret socijalista neće uspeti da nas natera da zaboravimo moralno i ekonomsko posrnuće koje su stanovnici Srbije doživeli za vreme vladavine Slobodana Miloševića, njegove žene Mire i njihovih satrapa.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Utorak, 23. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Svi na proteste - Srbija nije Zadruga, Srbija je Evropa!

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve svoje članove i simpatizere da nastave sa učešćem u građanskim protestima protiv nasilja u našem društvu.
Saopštenja | Četvrtak, 18. 05. 2023. | Komentara: 0

Vlast da uspostavi efikasan sistem protiv nasilja nad ženama, za početak da promeni način obraćanja

Danas, na Nacionalni dan sećanja na žene žrtve nasilja, Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od države da umesto deklarativnog podržavanja borbe protiv nasilja nad ženama počne da postavlja sistem koji će ovu gnusnu pojavu iskoreniti.

Saopštenja | Utorak, 16. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Batinaši u džipovima nas neće pokolebati! Podrška poljoprivrednicima!

Liga socijaldemorkata Vojvodine snažno podržava najavljeni protest poljoprivrednika i zahteva od vlasti da prestanu pritisci i pretnje paorima koji su zabeleženi poslednjih dana. Batinaši u džipovima koji prete paorima samo su izraz slabosti i kukavičluka naprednjačke vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook