Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 22. 06. 2013. | Komentara: 0

Vulgarnost i agresija kao reakcija na pitanje o korišćenju službenih vozila

NOVI SAD, 22. jun - Osion i bahat odnos dela odbornika vladajuće koalicije u Novom Sadu prema drugim kolegama i samoj instituiciji Skupštine grada Novog Sada, juče je dostigao svoj vrhunac.

LSVDobacivanje, vikanje i neprimereno ponašanje koji su bili prisutni tokom čitave sednice, kulminirali su nakon što je odbornik LSV postavio odborničko pitanje o vozilima javnokomunalnih preduzeća primećenim tokom izbora za Savete mesnih zajednica u Petrovaradinu i Futogu.

Kao da ni to nije bilo dovoljno, sa vređanjem i vulgarnostima su nastavili i nakon sednice, u hodniku, a zatim i presretanjem odbornika ispred zgrade Skupštine grada, na ivici fizičkog obračuna.

Krajnje je vreme da odbornici iz vladajuće većine koji su svesni odgovornosti prema gradu, građanima i instituciji čiji su deo, te ljude koji su juče oskrnavili funkciju odbornika poduče ponašanju u skupštinskoj sali i van nje.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2023. | Komentara: 0

Radovi na auto-putu Beograd-Zrenjanin-Novi Sad su običan predizborni trik

Jučerašnji početak radova na izgradnji auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad još jedan je jeftini marketinški potez u službi ubiranja još kojeg političkog poena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook