Sedlarević: U vojvođanskoj skupštini prisutni kultura i uvažavanje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 14. 10. 2017. | Komentara: 0

Sedlarević: U vojvođanskoj skupštini prisutni kultura i uvažavanje

NOVI SAD – Pokrajinska poslanica mr Maja Sedlarević izjavila je da je u pokrajinskoj skupštini, za razliku od republičke, uvek prisutan određeni nivo kulture i međusobnog uvažavanja.

lsv

- Ja verujem da kada bi Skupština Vojvodine ponovo imala svoju zakonodavnu nadležnost, da bi verovatno diskusija bila žustrija. Moram da podsetim da smo imali mi tema oko kojih se vodila žustra rasprava, ali je opet određeni nivo kulture i međusobnog uvažavanja zadržan – kazala je ona odgovarajući na pitanje „Zašto je u pokrajinskoj skupštini mirnija atmosfera nego u republičkom parlamentu?“ u anketi emisije „Politbiro“ Radio-televizije Vojvodine.

 
(BILSV, 14.10.2017)



Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook