Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.

LSV

Na seminaru se posebno razgovara i uči o izbornim procesima, praksi, radu biračkih odbora, izbornim sistemima, istorijatu višepartijskog sistema i iskustvima kroz koja smo kao društvo prošli od izbora do izbora, javnom nastupu, tehnikama dominacije i manipulacije, ljudskim pravima, njihovoj zaštiti i o diskriminaciji sa kojom se susrećemo i/ili suočavamo svakodnevno. Ovo je drugi od tri okupljanja koja su predviđena do kraja godine. Ovoga puta, sa polaznicama i polaznicima radili su Branislav Bogaroški i Robert Kolar, potpredsednici LSV, Saša Šućurović, predsednik Izvršnog odbora GO LSV, Nataša Lalić, sekretarka IO GO LSV, Marko Lutkić, član IO GO LSV, Bojana Begović, predsednica LSVO i Maja Sedlarević, direktorica Centra za edukaciju LSV.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook