Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 04. 2014. | Komentara: 0

Smeniti sve koji su uništili komunalni sistem Novog Sada

NOVI SAD – Komentarišući sve izvesniju mogućnost da u Novom Sadu vlast uskoro bude  redefinisana ili da uslede vanredni lokalni izbori, predsednik Izvršnog odbora novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar rekao je za TV B92 da LSV podržava ideju o redefinisanju gradske vlasti, ali i smeni svih onih koji su uništili komunalni sistem u gradu i kupovali glasove na izborima.

LSV

– Oni neka razrešavaju svoje probleme u koaliciji koju su napravili uz pomoć nakupaca glasova, preprodavaca i grupacija koje su na izbore izašle pod drugim imenima, a sada su potpuno neke druge stranke – poručio je Kolar.

(BILSV, 03. 04. 2014)



Izjave | Nedelja, 13. 03. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Srbija mora da se opredeli, EU da primi Zapadni Balkan u članstvo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da Srbija mora da zauzme prozapadnu stranu u ratu u Ukrajini i pozvao Evropsku uniju da odmah primi zemlje Zapadnog Balkana u EU.
Saopštenja | Petak, 11. 03. 2022. | Komentara: 0

Vlada da povuče odluku o zabrani izvoza žitarica, brašna i ulja

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od Vlade Republike Srbije da povuče aktuelnu Odluku o zabrani izvoza žitarica, brašna i ulja.   

Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2022. | Komentara: 0

Sramotno što se već dve godine čeka na optužnicu protiv osumnjičenih za gradnju fabrike vode u Zrenjaninu

Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ističe da je sramotno što i dve godine posle hapšenja odgovornih lica iz gradske uprave,  zrenjaninskog „Vodovoda i kanalizacije, kao i direktora firme „Gruppo Zilio“, koja je sa gradom Zrenjaninom potpisala ugovor o izgradnji Postrojenja za prečišćavanje vode, ovaj slučaj još nije dobio epilog. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook