Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Utorak, 03. 06. 2014. | Komentara: 0

Sonja Golubović predsednica Foruma žena LSV Novi Sad

NOVI SAD - Na redovnoj Izbornoj skupštini Foruma žena Gradskog odbora Novi Sad za predsednicu je izabrana Sonja Golubović.

LSV

Na Skupštini, koja je održana 29. maja, za koordinatorku za akcije novosadskog odbora FŽ izabrana je Ljiljana Bugarin, za koordinatorku za komunikacije Vesna Kaćanski, a Melanija Čejić i Biljana Marojkin su nove članice Koordinacionog tima.

Ligašice iz Novog Sada su podržale kandidaturu Ane Pataki za predsednicu Foruma žena i kandidatkinje za potpredsednice Ankicu Dostanić, Marku Latas i Natašu Šuljagić Terbec. Za članice stalnog sastava Skupštine Foruma žena predložene su Baršonj Golubović, Nada Ilić i Dušanka Filipović, a za jednu od članica Predsedništva Foruma žena Katarina Golubović.

Skupštini su prisustvovale potpredsednice Gradskog odbora LSV Novi Sad Kristina Meneši, Slobodanka Markov i Maja Sedlarević, a srećan rad je poželeo predsednik novosadskog odbora LSV Aleksandar Kravić.

 (BILSV, 03.06.2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook