Šta je to DDD tražio od Sečivanovića pa je podneo ostavku posle šest dana na čelu Vodovoda?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 28. 06. 2014. | Komentara: 0

Šta je to DDD tražio od Sečivanovića pa je podneo ostavku posle šest dana na čelu Vodovoda?

NOVI SAD, 28. jun - Teško je i zamisliti šta je interesna grupacija koja se dočepala nekoliko gradskih preduzeća mogla da zatraži od novog direktora JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pavla Sečivanovića pa da on nakon svega deset, odnosno ukupno šest radnih dana podnese ostavku na tu funkciju. 

LSV
Njegov potez je bio očekivan, jer kao što je to na prošloj sednici Skupštine grada i rekao odbornik LSV Nebojša Mudrinski,  Sečivanović je jedan od retkih časnih, poštenih i stručnih ljudi koje je ova i ovakva gradska vlast imenovala na čelo nekog od gradskih preduzeća pa zato nije ni bilo za očekivati da se na toj poziciji zadrži dok ovo preduzeće „pripada“ kadrovima pokreta Dinara-Drina-Dunav. 

To je ona ista grupacija čijem su predsedniku bacali bombu pod automobil, i koja je uspela da za godinu dana poveća broj zaposlenih u Urbanizmu za 35 odsto svojih rođaka. 
Upravo zato, rekonstrukcija gradske vlasti nije i ne može biti dobra niti imati bilo kakav smisao, dok joj većinu dodaju grupacije čiji je jedini cilj da svoju podršku unovče direktorskim mestima u gradskim preduzećima koja doslovno uništavaju.

Gradski odbori SNS i DSS pre dve godine, 12. juna podneli su krivičnu prijavu zbog kupovine glasova u Novom Sadu,apostrofirajući tada Romsku demokratsku stranku (koja je u međuvremenu prestala da bude stranka romske nacionalne manjine i postala pokret DDD?!) kao najvećeg krivca. Lider DDD je tim povodom i saslušan prošle godine.

Budući da čitav slučaj još nema epilog na sudu, a posebno činjenicom da im je nakon ove, takozvane, rekonstrukcije SNS obezbedila i dalje učešće u vlasti, ta grupacija je u poziciji da upravlja najvažnijim resursima u gradu, kao što su Vodovod i kanalizacija i Gradska čistoća, 
čiji rad direktno može uticati na zdravlje i bezbednost građana.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 07. 05. 2024. | Komentara: 0

Udruženi za slobodan Novi Sad

Ostavili smo različitosti po strani i pronašli zajedničke interese ključne za naš Novi Sad. Ujedinili smo se u široku koaliciju „Udruženi za slobodan Novi Sad“ kako bismo postigli ono najvažnije – promenu nezapamćeno štetne vlasti u našem gradu.
Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook