U Narodnoj skupštini se glasa dok se ne dobije željeni rezultat

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 0

U Narodnoj skupštini se glasa dok se ne dobije željeni rezultat

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov rekla je, povodom prvobitnog usvajanja izmena Zakona o budžetskom sistemu koje je predložila Skupština AP Vojvodine, pa potom poništavanja glasanja iz tehničkih razloga i odbijanja predloga o ponovljenom glasanju, da je danas viđeno da će se glasanje u Narodnoj skupštini ponavljati sve dok se ne izglasa željeni rezultat.

LSV

Reklamirajući povredu poslovnika, Jerkova je predsedniku Skupštine Srbije Nebojši Stefanoviću rekla da ne prihvata njegov odgovor da on smatra da nije prekršen poslovnik i da će se Skupština o tome izjasniti.

- Dužni ste da date objašnjenje poslanicima svaki put kada ukažu na povredu poslovnika. Narodna skupština može da izglasa da je danas petak ili četvrtak, a kako smo imali prilike da vidimo, glasanje će se ponavljati sve dok se ne dobije željeni rezultat – istakla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 15.12.2012)




Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook