Veća snaga Lige otvara vrata za nove mogućnosti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 11. 05. 2012. | Komentara: 0

Veća snaga Lige otvara vrata za nove mogućnosti

ZRENJANIN – U protekloj godini je asfaltirano četrdesetak ulica, obnovljeni su svi mostovi u gradu posle dve decenije, urađeni su atarski putevi u selima, a sve to u periodu velike finansijske krize i otežanog punjenja budžeta, ocenio je juče, prilikom obilaska završetka radova na asfaltiranju zrenjaninske ulice Veselina Masleša, Vladimir Vasiljev, kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu.

LSV

Dodao je da će sa većim uticajem u gradskoj, pokrajinskoj i republičkoj Skupštini, koji je omogućen rezultatima ovih izbora, Liga socijaldemokrata Vojvodine u narednom mandatu, sa duplo više snage, moći svim građankama i građanima Zrenjanina i Vojvodine da omogući mnogo više.

– Birači su prepoznali naše iskrene napore u borbi za interese Vojvodine i to su nagradili svojim poverenjem na izborima. Liga je prvi put ravnopravan partner na svim nivoima vlasti u Vojvodini, a to za sve Vojvođanke i Vojvođane znači samo jedno: veći interes i bolji položaj Vojvodine u svim sektorima. Jer je jedino Ligi socijaldemokrata Vojvodine, za razliku od drugih stranaka, Vojvodina njena kuća – istakao je Vasiljev. Predsednik Saveta MZ "Žarko Zrenjanin" Igor Marton, podsetio je da je ulica Veselina Masleše bila ulica sa najvećim oštećenjima na asfaltnoj podlozi u ovoj mesnoj zajednici.

– Već duže vreme smo u Savetu MZ pokušavali da sakupimo sredstva kako bi taj problem rešili. Iz prošlogodišnjih sredstava, dobijenih od naftne rente, izdvojen je najveći deo novca i konačno smo uspeli da rešimo i ovo pitanje. Savet Mesne zajednice "Žarko Zrenjanin" je ovim uspeo da potpuno reši pitanje asfaltiranja puteva, što je jedan od gorućih problema naših sugrađanki i sugrađana pogotovo u zimskom periodu – napomenuo je Marton. Dodao je da u narednom periodu predstoji rešavanje drugih problema i potreba sugrađanki i sugrađana.

– U planu je izgradnja više sportskih objekata, a prvi sledeći korak je postavljanje reflektorskog osvetljenja u parku "Titov gaj", koji smo od zapuštene lokacije pretvorili u mesto na kome i mladi i stari mogu da provode vreme u lepom ambijentu urbane oaze – najavio je on. Takođe, Marton je dodao da će sa većim brojem poslanica i poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine vrata ka otvaranju novih mogućnosti i ulaganja u tu sredinu biti otvorenija.

(BILSV, 11. 05. 2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook